woensdag 29 augustus 2007

Doeloverleg


Op 7 september aanstaande bestaat het Ministerie van Gedane Zaken twee maanden. Tijd om de werking tot nu toe op dit geheel nieuwe beleidsterrein te evalueren. Tijd ook om de missie en doelstellingen van het MinGD nogmaals tegen het licht te houden en eventueel scherp te stellen.
De minister en haar beleidsstaf trekken zich hiertoe terug in de beslotenheid van het dorp Doel bij Antwerpen. Zij hopen in dit met vernietiging bedreigde bolwerk van weerspannigheid tegen de oprukkende ‘vooruitgang’, de juiste entourage te vinden voor het formuleren van zo nodig controversiële beleidsstandpunten. (Doel van het verzet van het dorp doel is Gedane Zaken rond de besluitvorming een keer te laten nemen).
De sessie wordt voorgezeten door de heer A.N. O’Nymus, MBA, spindokter van de minister. Deze heeft de heer Karl Rove, ex-spindokter van George Bush, president van de VS, bereid gevonden een dagdeel te leiden. De heer Rove is in België op uitnodiging van Koning Albert II. Voor de koning is dit een ultieme poging om uit de impasse rond de regeringsvorming te komen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Graag bedank ik de Minister van Gedane Zaken voor haar tussenkomst bij het verhinderen van de sloop van enkele woningen in Doel. (zie: http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelid=DMF04092007_053). Wij zijn blij dat de minister op het juiste moment in ons dorp was.