woensdag 1 augustus 2007

Erepenning van de Cloud Appreciation Society voor MinGD


In de korte tijd van haar bestaan, valt het Ministerie van Gedane Zaken voor de tweede maal internationaal in de prijzen. Op 6 juli ontving de Minister van Gedane Zaken het ereburgerschap van Bulgarije als dank voor haar inspanningen voor de vrijlating van de Bulgaren die in Libië vastzaten. Vandaag ontving het ministerie de erepenning van de Cloud Appreciation Society. De leden van de Cloud Appreciation Society houden van wolken, “we’re not ashamed to say it and we’ve had enough of people moaning about them”, zij vechten tegen de banaliteit van het ‘blue-sky thinking’.
Aanleiding voor het verlenen van de erepenning is het ‘statement’ Homo fugit velut umbra waarin het verband wordt gelegd tussen het beleid van het Ministerie van Gedane Zaken en wolken “waaronder in dit land mensen dwergen zijn”.
De minister ontvangt de pennig van Gavin Pretor-Pinny tijdens The One Show van 16 August, BBC I, 7pm (GMT). Mevrouw Roege, de nieuwe stiliste van de minister hoopt dan zo ver gevorderd te zijn dat de minister zich in het openbaar kan vertonen.

Geen opmerkingen: