woensdag 25 juli 2007

LPF-Wunderkammer naar Ministerie van Gedane Zaken


Persbericht
Nu de LPF is opgeheven, wordt de beleids-inboedel van deze voormalige partij voorlopig ondergebracht bij het Ministerie van Gedane Zaken. Over de definitieve bestemming wordt nog volop gediscussieerd. Bronnen rond minister Plasterk spreken van onderbrenging bij het nieuwe Nationaal Historisch Museum in Arnhem maar onderstrepen dat er nog een knelpunt is bij het bepalen van een toepasselijk canonvenster.
Bij het opmaken van de inventaris is inmiddels gebleken dat een substantieel deel van de LPF-beleidsinitiatieven is ontvreemd. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat verschillende partijen en met name de Partij Voor Vrijheid (PVV), zich een ruim deel van het legaat onrechtmatig hebben toegeëigend. Toch hoopt de Directie Afgewerkte Zaken met wat overblijft een helder beeld te kunnen geven van wat de LPF (door tegenstanders ook wel de Linke Patjepeeërs Fractie genoemd) heeft betekend. In het Rariteitenkabinet wordt tijdelijk een aparte Wunderkammer ingericht om dit roerig tijdperk uit onze Vaderlandse Geschiedenis vakkundig op te bergen en ter lering & vermaak aan geïnteresseerde burgers te tonen. Met de heer Mathieu (Mat) Herben zijn inmiddels vergevorderde gesprekken over een tijdelijke aanstelling als suppoost.
Voor meer informatie over de LPF-Wunderkammer kunt u contact opnemen de heer A.N.O’Nymus, MBA, ministerie.gedane.zaken@gmail.com.

Geen opmerkingen: